n3n takvård

BOKA TID KOSTNADSFRITT FÖR BESIKTNING OCH OFFERT

Ring Oss:

0730710873 – 0485658584

Arbetstider:

Mån-Fre: 08:00–18:00;Lör: 08:00–16:00;Sönd Stängt

Ring Oss:

0730710873 – 0485658584

Om Oss

Grundades 2020

N3N Takvård AB vill att kunden alltid ska vara fullt medveten om hur vi utför arbetet så att hen kan känna sig bekväm samt säker på att det sker på ett miljövänligt och säkert sätt, som förlänger livslängden på ditt tak.

information om företaget:

Vi på N3N har lång erfarenhet av takvård, taktvätt, takmålning, marktvätt, fasadtvätt, fasadmålning ,altantvätt och byte av nockband.

Vi behandlar ditt tak med och utan högtryck.

Vi använder oss av mycket bra, miljövänliga metoder och anpassar vårt arbete noggrant utefter den specifika fastigheten för att uppnå bästa resultat.

Vi värnar om trädgården, blommorna och området runt huset och därför har vi höga kvalitets- och miljökrav på de medel och produkter som används.Vi jobbar endast med högt beprövad material som använts under många år i branschen och har de bästa garantireferenser.

När vi är färdiga med arbetet kommer allt runt huset att vara rent och vi tar skräpet med oss.

Vårt mål är alltid att kunden ska vara nöjd med resultatet.

Vi lämnar en garanti från 4 upp till 10 år,då taket ska vara fritt från skadliga växter. Vi strävar efter att alltid ha högsta kvalité på våra tjänster.

Säkerhet är mycket viktigt för oss och vi har en nollvision för olyckor på arbetsplatsen. Därför alla våra personal har fallskyddsutbildning.Vi har också försäkring till oss och till vårt arbete.

Våra anställda är duktiga,professionella och kompetenta inom sitt område.

Inget tak är för svårt för oss. Vår uppgift är att återuppliva ditt gamla tak och få det att bli som nytt. Så att du behöver inte byta tak och betala stora summor pengar. Våra priser är mycket förmånliga för kunden.

Godkänd för F-skatt

Vi skyddar ditt tak

Du har 100% garanti att vi kommer göra vårt absolut bästa för att du ska bli nöjd!

Scroll to Top